top of page

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Фокус върху клиентите, успешни резултати

Розалина Панова

Изпълнителен Директор

Розалина има над 20-годишен ръководителски опит в държавния сектор и в петролния бизнес. Тя е автор на цялостната концепция на "Болярски Дом" и е отговорна за успешното му изпъление.

Йордан Нурков

Архитект

Арх. Нурков е автор на най-запомнящите се и ефектни жилищни, търговски и обществени сгради, и носител на множество награди и отличия за високи постижения в архитектурата, вкл. "Сграда на годината" 2006 г.

Пламен Панов

Инвеститор

С над 28-годишен опит в бизнеса, Пламен Панов инвестира лични средства в "Болярски Дом". Философията на Пламен Панов е уникалният на пазара затворен жилищен комплекс "Болярски Дом" да предложи изцяло нов стил на живот, съчетаващ уют, комфорт, зеленина, сигурност и несравнимо местоположение.  Така клиентите ще се насладят на най-високо качество на живот в авангарден жилищен комплекс на конкурентна цена.

Пламена Панова

Директор Маркетинг и Продажби

Пламена има опит в корпоративните продажби на най-големите фирми в САЩ, Обединеното Кралство и ЕМЕА, а в "Болярски Дом" е отговорна за цялостния маркетинг и продажби на частни и корпоративни клиенти.

"Мегастрой 2014" ЕООД

Изпълнител

Ръководено от Иван Иванов, Директор Строителство, и Иван Иванов, Директор Финанси, дружеството е лидер в качественото строителство и изпълнение на търговски и жилищни сгради. Ескпертния екип на "Мегастрой 2014" използва най-висококачествените материали и оборудване в строителството на "Болярски Дом".

bottom of page