top of page

Ексклузивни имоти от Bolyarski Dom Village 

Bolyarski Dom Village е най-новата линия на Bolyarski Dom от луксозни къщи на село. Къщите са изградени с висок клас материали и са с най-високото качество на изпълнение. Всеки детайл на проекта е внимателно обмислен, за да осигури луксозно и изискано пространство за живот.

Всяка къща в Bolyarski Dom Village е проектирана с изключително внимание към детайлите и използва най-висок клас материали. От фундамента до покрива, всеки елемент е внимателно избран и внедрен, за да се гарантира не само естетическата привлекателност, но и дълготрайността на къщата.

Интериорът на къщите е разкошен и изискан. От просторните спални и модерните бани до стилната кухня и уютната дневна, всеки елемент е подбран с мисъл за изисканост и функционалност.

Къщите в Bolyarski Dom Village са създадени със съчетание от модерни и класически дизайнерски елементи, което създава хармонична атмосфера и изключителен визуален ефект. Големите прозорци позволяват на естествената светлина да прониква вътре и да създава свеж и светъл интериор.

Къщите на Bolyarski Dom Village се отличават и с внимание към енергийната ефективност и устойчивостта на околната среда. Използваните материали и технологии помагат за оптималната изолация и енергоспестяване, което Ви позволява да живеете в комфорт, като същевременно намалявате вашия въглероден отпечатък.

Bolyarski Dom Village Ви предоставя лукс, комфорт и спокойствие в прекрасна обстановка. Нашите луксозни къщи представляват върха на жилищната елегантност и са идеалният избор за тези, които търсят изключителен живот и изживяване сред природата.

Свържете се с нас на тел. 089935879. Продължете надолу, за да се запознаете с всички етапи на строежа и с нашият списък от услуги.

Bolyarski Dom village 2.png
B
Bolyarski Dom Village.png
bottom of page