top of page

Удоволствието да живееш в БОЛЯРСКИ ДОМ! 

"БОЛЯРСКИ ДОМ" работи с най-висококачествените материали, техника, оборорудване и висококвалифициран екип от специалисти и строители, за да Ви предложи най-висок клас строителство и изпълнение.

"БОЛЯРСКИ ДОМ" предлага студио апартаменти, апартаменти с една, две и три спални, мезонети и пентхаус. 

 

"БОЛЯРСКИ ДОМ I" има AKT №16 и разрешение за ползване 

"БОЛЯРСКИ ДОМ II" има AKT №16 и разрешение за ползване

"БОЛЯРСКИ ДОМ III" има AKT №16 и разрешение за ползване

БОЛЯРСКИ ДОМ къщи апартаменти ново строителство затворен комплекс на изплащане
bolyarskidom-233.jpg

БОЛЯРСКИ ДОМ

Представете си възможностите

 

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Скъпи приятели,

С гордост и удовлетворение Ви съобщаваме, че днес, 25.08.2023 г., завършихме успешно строителството на нашият амбициозен проект - комплекс БОЛЯРСКИ ДОМ на бул. “Никола Габровски” №63 в град Велико Търново. Искаме да изразим искрената си благодарност към всички, които ни подкрепиха и ни се довериха по нашият път!

Започнахме строителството на БОЛЯРСКИ ДОМ през декември 2017 г. Съвременният начин на живот и новите високи изисквания на клиентите предлагат за строителя нови възможности и немалко предизвикателства.

Проектирането на БОЛЯРСКИ ДОМ беше осъществено от арх. Йордан Нурков (1957-2021) и неговият талантлив екип - г-жа Таня Мицова и арх. Симеон Симеонов. От самото начало предвидихме паркинг за 190 автомобила за общо 140 апартамента. Искахме собствениците на жилища да се радват на лукс, пространство и удобство. В парцелът от 5200 м2 има само три сгради.

БОЛЯРСКИ ДОМ е проектиран иновативно и построен с внимание към детайла, така че независимо дали Вашето желание е да създадете оазис, да избягате от динамиката и забързаното ежедневие, извисявайки се над града, или мечтаете за повече пространство за цялото семейство, разликата на нашият дизайн се усеща- отвътре и отвън.

За жалост арх. Нурков ни напусна през май 2021 г. и ни липсва много, и особено днес, когато бихме били толкова щастливи да празнуваме заедно завършването на БОЛЯРСКИ ДОМ. БОЛЯРСКИ ДОМ остана последният проект на арх. Нурков и ние дадохме всичко от себе си, за да го осъществим качествено и успешно.

През есента на 2017 г., още преди да обявим официално проекта, 16 семейства избраха новите си жилища в БОЛЯРСКИ ДОМ I. Доверието им ни даде сили, увереност и ентусиазъм. Най-голямата награда за нас днес е да виждаме, че сградите в БОЛЯРСКИ ДОМ са напълно обитавани и пълни с живот; децата се смеят и играят на детската площадка, а родителите намират нови приятели - и дори партньори! - а вече имаме и бебе, чиито родители си бяха купили отделни апартаменти в комплекса.

Искаме да изразим безкрайната си благодарност към всички Вас, които ни се доверихте да бъдем част от създаването на мечтания дом за Вас. СЪЗДАЙ МЕЧТАНИЯТ ДОМ ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО - това е нашият идеал, стремеж, концепция, защото знаем, че домът е много повече от стени и покрив. Домът се създава от хората в него. От Вас. Домът е в сърцето на нашите семейства, мястото, където растат децата ни, където споделяме най-специалните моменти, радости и постижения в живота си. Домът ни дава уют и сигурност, създава основата за нашите мечти и амбиции.

В БОЛЯРСКИ ДОМ живеят интелигентни и успешни хора, истински новатори и професионалисти в техните области - търговия, изкуство, спорт, образование, производство, световни шампиони и треньори, държавни служители, служители на МВР, служби и агенции, собственици на ТОП 100 бизнеси в България; хора, които изграждат успех и напредък в нашето общество.

Този успех ни изпълва с гордост и ни дава сила да продължим да създаваме качествени жилищни решения. Вашата вяра в нас ни вдъхновява да продължим да предоставяме най-доброто в строителството и да създаваме пространства, които отразяват Вашата индивидуалност и усещане за уют. От студио апартаменти до апартаменти с една, две, три и четири спални, до луксозни пентхауси с частен спа център, до жилищни комплекси и къщи с градина и басейн в близките до Велико Търново села, които ще бъдат перфектното допълнение към Вашият основен дом - развиваме се и създаваме нови проекти. Слушаме Ви и отговаряме на Вашите нужди и желания.

Искаме да изразим благодарността си и към нашият невероятен екип, който се посвети и работи усилено и с желание, за да осъществим този проект. Без тяхната добросъвестна и професионална работа нямаше да бъде възможно да достигнем до този успех.

Благодарим на:

“ЕС ЕН 1” ЕООД

арх. Йордан Нурков

арх. Елена Абаджиева

инж. Зорница Тодорова

инж. Мария Ангелова

инж. Станимир Радков

инж. Тихомир Панов

инж. Любомир Аврамов

инж. Йордан Киров

инж. Станимир Станев

“Мегастрой - 2014” ООД

“Соколов” ООД

ЕТ "Надежда - Надежда Христова"

“Аквастрой Комфорт” ЕООД

"Атлас" ЕООД

“Гипсотехника” ООД

“Терм комфорт” ЕООД

“Алпласт” ЕООД

г-н Тони Дамянов

“Еврокорект БУЛ” ЕООД

“Промишлена Енергетика” ООД

“Уникен” ЕООД

г-жа Сийка Шопова

“Бизнес Тръст Акаунтинг” ЕООД

Нотариус Росица Минова

Кантора на нотариус Росица Минова

“Инвестстрой 92” ЕООД

“ИнвестКонсулт 21” ООД

Благодарим за контрола, насоките и високият професионализъм на:

Община Велико Търново

ЕРП СЕВЕР АД

ВиК Йовковци ООД

РДНСК Велико Търново

ДНСК

РД ПБЗН гр. Велико Търново

РЗИ гр. Велико Търново

РОИДТН Северна Централна България

Областна дирекция по Безопасност на храните гр. Велико Търново

Благодарим Ви от сърце за доверието, което ни показвате. Ние продължаваме да се стремим към високи стандарти, иновации и удовлетворени клиенти. С радост Ви съобщаваме, че не спираме тук. С ново вдъхновение и енергия, продължаваме напред с нови проекти за жилищни комплекси и луксозни къщи на село.

Благодарим Ви от сърце за подкрепата и доверието! Нека продължим да създаваме мечтани домове и да споделяме моменти на тържество и радост. С всеки нов проект се радваме да създаваме уникални места, които се превръщат във важна част от приключението на Вашият живот. Благодарим Ви, че ни правите част от Вашата лична история, от историята на Вашето семейство.

С нашите сърдечни благодарности,

сем. Панови

Предимства

Контролиран достъп

Забравете за външните или случайни лица във Вашия комплекс - в "Болярски Дом" ще имат достъп само живущите. 24-часовото видеонаблюдение, дигиталното управление и достъпът с карти за авторизираните лица осигурява спокойствие и сигурност за Вас и Вашето семейство.

Паркомясто за всеки клиент

"Болярски Дом" е единственият жилищен комплекс във Велико Търново, в който всяко жилище се предлага със собствено паркомясто. 

"Болярски Дом" - дом за Вас и Вашия автомобил.

Зелени площи и детска площадка

Насладете се на зелените зони за отдих и барбекю със семейство и приятели, чувствайте се сред природата в сърцето на града, и осигурете щастливо детство на децата си.

Локация, за която всички мечтаят

Разположен на главната улица на Велико Търново бул. "Никола Габровски" 63, "Болярски Дом" предлага несравнима инфраструктура, транспортни връзки към града и главните пътни артерии, и изключително удобство за живущите.

АПАРТАМЕНТИ И ЦЕНИ

Апартаменти

Простор и функционалност

Независимо дали сте творец на свободна практика, студент или млад професионалист, студиото в "БОЛЯРСКИ ДОМ" Ви предлага всичко, от което имате нужда, на атрактивна цена.

 

Студиото се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, спален или офис кът, баня и тоалетна и изба. 

Подходящо за инвестиционна цел. 

Най-продавани

Перфектният семеен дом, състоящ се от антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и изба. Опции за гардеробна.

Любим на семействата

Функционален, добре разпределен семеен дом. Включва антре, дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, тераса, гардеробна и изба. 

Комфорт и уют за цялото семейство

Апартамент с мастър спалня с тераса, втора спалня и трета спалня с гардеробна. Двуаспектна дневна с кухненски бокс, антре, изба, тераса с барбекю кът. Подарете на семейството си пространството  и удобството, което заслужават.

За най-изтънченият вкус

Няма жилище, което да може да Ви предложи повече от мезонетите и пентхаусите на "Болярски Дом". Луксозни и просторни, възможностите, които те предлагат са безкрайни - от семеен дом до мини палас с панорамна гледка, зимна градина и джакузи, те са специално планирани, за да задоволят най-изтънчения вкус.

Кликни на изображението, за да го разгледаш отблизо

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Bolyarski Dom snow
BD Merry Christmas-1
БОЛЯРСКИ ДОМ апартаменти ново строителство
БОЛЯРСКИ ДОМ ПЕНТХАУС
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж VII
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж VIII
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж VI .
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж II .
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж V
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж III
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж IV .
БОЛЯРСКИ ДОМ BOLYARSKI DOM III етаж III
Разпределение

УСЛУГИ

Планиране по Ваш вкус

Изпълняваме Вашите желания

Харесали сте апартамент, но искате да промените вътрешното разположение? Екипът на "БОЛЯРСКИ ДОМ" ще Ви съдейства да приспособите жилището според специфичните си нужди.

Building Plans
БОЛЯРСКИ ДОМ баня

Довършителни работи

Изцяло по Ваш вкус

Искате ли да се нанесете в съвсем готово жилище? "БОЛЯРСКИ ДОМ" предлага довършителни работи в качество, което задоволява и най-изтънчените и капризни клиенти. Изискани и луксозни бани, функционално кухненско обзавеждане в класически и модерен стил, подови настилки и мазилки с най-висок клас изпълнение.

Интериорен дизайн

Същественото е в детайлите

Домът разказва историята на всяко семейство. Ние от "БОЛЯРСКИ ДОМ" съобразяваме изискванията, бюджета и нуждите ви, за да получите най-голямо удовлетворение от Вашия нов дом или инвестиция.

Kitchen

За удобството и комфорта на живущите

ДВА ЛУКСОЗНИ, СИНХРОНИЗИРАНИ АСАНСЬОРА ORONA

Градски лукс

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТ НОВ БОЛЯРСКИ ДОМ

Всички жилища в комплекс "БОЛЯРСКИ ДОМ" са светли, умело проектирани и добре разпределени

Топ локация - бул. "Никола Габровски" №63 

ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В "БОЛЯРСКИ ДОМ"?

Обадете се за повече информация:

"Плами" ООД

бул. Никола Габровски №63
гр. Велико Търново

  • facebook
  • instagram

Благодарим Ви за запитването! Ще получите оферта по имейл възможно най-скоро.

bottom of page