Frequently asked questions about Bolyarski Dom

What is a gated community development?


Затвореният жилищен комплекс представлява комплекс от няколко жилищни сгради, отделени от градската среда с ограда и бариера за пешеходци и автомобили. Достъпът до комплекса е изключително за живущите и техните гости. Предимствата на затворения комплекс са по-високата сигурност, комфорт и удобства за обитателите му. В "Болярски Дом" има паркоместа за всички жилищни имоти, зелени площи, детска площадка, барбекю кът. Жилищата в затворени комплекси имат висока препродажна цена заради високото търсене и малкото предлагане.
Why are there no service charges for Bolyarski Dom properties?


"Плами" ООД няма да управлява комплекса; това е задължение на собствениците и етажната собственост. Смятаме, че скромна месечна такса от 10 лв. на семейство от 164 жилища осигурява достатъчно средства за наемане на персонал или фирма, които да се грижат за чистотата и поддръжката на комплекса. "Плами" ООД ще осигури платформа за дигитално управление на комплекса от собствениците, която значително улеснява комуникацията, управлението и събирането на средства за поддръжка.
Всяка сграда в комплекса с отделно разрешение за експлоатация ли е?


Да, всяка сграда - "Болярски Дом I", "Болярски Дом II" и "Болярски Дом III" са отделни административни същности и всяка сграда ще получи свое разрешение за експлоатация, независимо от другите сгради.
How do I buy a pay monhtly Bolyarski Dom apartment?


"Болярски Дом" предлага гъвкави схеми на изплащане на жилищата, изцяло съобразени с Вашите възможности. Разберете повече за финансирането на Вашия нов дом тук: bolyarskidom.com/finance, заповядайте в офиса ни на бул. "Никола Габровски" 63 във Велико Търново, или се обадете на тел. 0899 935 870.