top of page
  • Снимка на автораbolyarskidom

Що е то апартамент с частна градина?

Актуализирано: 14.07.2022 г.

Клиентите често ни питат, "А какво е апартамент с частна градина?". Апартаментът с частна градина съчетава най-добрите елементи от живота в апартамент (по-ниска цена на закупуване, евтина поддръжка, ликвидност на актива, висока сигурност, уреден транспорт и добра инфраструктура) и дворче, или градина, типични за къщите, давайки на обитателите си максимален комфорт и свобода в градски условия.


Често купувачите на апартаменти търсят жилище което "да не е на първия етаж". Причината често се оказва горчивия опит от старото строителство. Старите сгради не отговарят на съвременните изисквания на клиентите от гледна точка на шумоизолация, топлоизолация и характеристики на енергийна ефективност. Жилищата на първия етаж в старите блокове често са шумни, усойни и тъмни.


Дом с частна градина е жилище с директен достъп до двор или градина

Днешната архитектурна философия обаче диктува фокус върху обитателите на жилищата. Технологията и материалите на строителство са на качествено ново ниво. "Болярски Дом" подбра най-висококласните материали, най-доброто оборудване и най-квалифицираният екип за строежа на комплекса. Повече за изпълнението на "Болярски Дом" прочетете тук.


Жилищата на I-ви етаж в "Болярски Дом" са светли, двуаспектни (с две изложения) и функционални. Апартамент А3, например, е с вътрешна площ само 53 м2, а предлага на собствениците си дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тоалетна за гости.


Цялостната концепция на "Болярски Дом" е вдъхновена от клиентите. В продължение на две години проучвахме пазара на имоти в България и света, говорихме с много наематели и собственици на имоти, и научихме много за представата за идеалнен дом. Благодарение на тези разговори и с мисъл към модерните архитектурни императиви, ние от "Болярски Дом" създаваме жилищен комплекс с контролиран достъп, обширни зелени площи, детска площадка и барбекю кът. Ние знаем, че клиентите търсят високо качество на живот за цялото семейство. Знаем също, че клиентите търсят жилища, които да задоволяват потребностите им за години напред.


Забързаният и динамичен живот, стресът и безкрайните служебни ангажименти изостриха търсенето на качествени и комфортни жилища на пазара. Семейството има нужда както от вътрешно, така и от външно пространство за отдих, забавления и отмора.


Ако търсите функционален, уютен и комфортен дом, то апартаментите с частна градина на "Болярски Дом" Ви дават най-високо качество на живот в градска среда.


Единствените апартаменти с частна градина в затворен жилищен комплекс "Болярски Дом" са в "Болярски Дом I". Свободните към момента апартаменти са:

  • Студио апартамент / боксониера с изложение запад

  • Апартамент с една спалня с изложение юг с частна градина с изложение юг & изток

  • Апартамент с две спални с изложение юг & запад


От какво се състои домът с частна градина в "Болярски Дом":

  • Студио, една или две спални

  • Дневна с кухненски бокс

  • Баня и тоалетна

  • Частна градина 20-25 м2

  • Изба

  • Паркомясто

Апартамент с частна градина "Болярски Дом" Велико Търново
Възможностите за частната градина са безкрайни - от тих кът за приятни приказки с приятели през деня, до барбекю и вечеря под звездите


Заявете интереса си сега на адрес bolyarskidom.com/contact

Заповядайте на оглед в офиса ни на бул. "Никола Габровски" 63 или се обадете на тел. 0899 935 870



Последни публикации

Виж всички
bottom of page