top of page
  • Снимка на автораbolyarskidom

Благодарим Ви, приятели!

Актуализирано: 30.08.2023 г.

Скъпи приятели,


С гордост и удовлетворение Ви съобщаваме, че днес, 25.08.2023 г., завършихме успешно строителството на нашият амбициозен проект - комплекс БОЛЯРСКИ ДОМ на бул. “Никола Габровски” №63 в град Велико Търново. Искаме да изразим искрената си благодарност към всички, които ни подкрепиха и ни се довериха по нашият път!

Започнахме строителството на БОЛЯРСКИ ДОМ през декември 2017 г. Съвременният начин на живот и новите високи изисквания на клиентите предлагат за строителя нови възможности и немалко предизвикателства.


Проектирането на БОЛЯРСКИ ДОМ беше осъществено от арх. Йордан Нурков (1957-2021) и неговият талантлив екип - г-жа Таня Мицова и арх. Симеон Симеонов. От самото начало предвидихме паркинг за 190 автомобила за общо 140 апартамента. Искахме собствениците на жилища да се радват на лукс, пространство и удобство. В парцелът от 5200 м2 има само три сгради.


БОЛЯРСКИ ДОМ е проектиран иновативно и построен с внимание към детайла, така че независимо дали Вашето желание е да създадете оазис, да избягате от динамиката и забързаното ежедневие, извисявайки се над града, или мечтаете за повече пространство за цялото семейство, разликата на нашият дизайн се усеща- отвътре и отвън.


За жалост арх. Нурков ни напусна през май 2021 г. и ни липсва много, и особено днес, когато бихме били толкова щастливи да празнуваме заедно завършването на БОЛЯРСКИ ДОМ. БОЛЯРСКИ ДОМ остана последният проект на арх. Нурков и ние дадохме всичко от себе си, за да го осъществим качествено и успешно.


През есента на 2017 г., още преди да обявим официално проекта, 16 семейства избраха новите си жилища в БОЛЯРСКИ ДОМ I. Доверието им ни даде сили, увереност и ентусиазъм. Най-голямата награда за нас днес е да виждаме, че сградите в БОЛЯРСКИ ДОМ са напълно обитавани и пълни с живот; децата се смеят и играят на детската площадка, а родителите намират нови приятели - и дори партньори! - а вече имаме и бебе, чиито родители си бяха купили отделни апартаменти в комплекса.


Искаме да изразим безкрайната си благодарност към всички Вас, които ни се доверихте да бъдем част от създаването на мечтания дом за Вас. СЪЗДАЙ МЕЧТАНИЯТ ДОМ ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО - това е нашият идеал, стремеж, концепция, защото знаем, че домът е много повече от стени и покрив. Домът се създава от хората в него. От Вас. Домът е в сърцето на нашите семейства, мястото, където растат децата ни, където споделяме най-специалните моменти, радости и постижения в живота си. Домът ни дава уют и сигурност, създава основата за нашите мечти и амбиции.


В БОЛЯРСКИ ДОМ живеят интелигентни и успешни хора, истински новатори и професионалисти в техните области - търговия, изкуство, спорт, образование, производство, световни шампиони и треньори, държавни служители, служители на МВР, служби и агенции, собственици на ТОП 100 бизнеси в България; хора, които изграждат успех и напредък в нашето общество.


Този успех ни изпълва с гордост и ни дава сила да продължим да създаваме качествени жилищни решения. Вашата вяра в нас ни вдъхновява да продължим да предоставяме най-доброто в строителството и да създаваме пространства, които отразяват Вашата индивидуалност и усещане за уют. От студио апартаменти до апартаменти с една, две, три и четири спални, до луксозни пентхауси с частен спа център, до жилищни комплекси и къщи с градина и басейн в близките до Велико Търново села, които ще бъдат перфектното допълнение към Вашият основен дом - развиваме се и създаваме нови проекти. Слушаме Ви и отговаряме на Вашите нужди и желания.


Искаме да изразим благодарността си и към нашият невероятен екип, който се посвети и работи усилено и с желание, за да осъществим този проект. Без тяхната добросъвестна и професионална работа нямаше да бъде възможно да достигнем до този успех.


Благодарим на:


“ЕС ЕН 1” ЕООД арх. Йордан Нурков арх. Елена Абаджиева инж. Зорница Тодорова инж. Мария Ангелова инж. Станимир Радков инж. Тихомир Панов инж. Любомир Аврамов инж. Йордан Киров инж. Станимир Станев “Мегастрой - 2014” ООД “Соколов” ООД

ЕТ "Надежда - Надежда Христова" “Аквастрой Комфорт” ЕООД

"Атлас" ЕООД “Гипсотехника” ООД “Терм комфорт” ЕООД “Алпласт” ЕООД “Еврокорект БУЛ” ЕООД “Промишлена Енергетика” ООД “Уникен” ЕООД г-жа Сийка Шопова “Бизнес Тръст Акаунтинг” ЕООД Нотариус Росица Минова Кантора на нотариус Росица Минова “Инвестстрой 92” ЕООД “ИнвестКонсулт 21” ООД


Благодарим за контрола, насоките и високият професионализъм на:


Община Велико Търново ЕРП СЕВЕР АД ВиК Йовковци ООД РДНСК Велико Търново ДНСК РД ПБЗН гр. Велико Търново РЗИ гр. Велико Търново РОИДТН Северна Централна България Областна дирекция по Безопасност на храните гр. Велико Търново


Благодарим Ви от сърце за доверието, което ни показвате. Ние продължаваме да се стремим към високи стандарти, иновации и удовлетворени клиенти. С радост Ви съобщаваме, че не спираме тук. С ново вдъхновение и енергия, продължаваме напред с нови проекти за жилищни комплекси и луксозни къщи на село.


Благодарим Ви от сърце за подкрепата и доверието! Нека продължим да създаваме мечтани домове и да споделяме моменти на тържество и радост. С всеки нов проект се радваме да създаваме уникални места, които се превръщат във важна част от приключението на Вашият живот. Благодарим Ви, че ни правите част от Вашата лична история, от историята на Вашето семейство.


С нашите сърдечни благодарности, сем. Панови
Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page